Cahit Öztok çalışmalarında durmak bilmiyor

Cahit Öztok çalışmalarında durmak bilmiyor

24. dönem MHP 4. Sıra Adana Milletvekili Adayı olan Cahit Öztok yılmadan, usanmadan davasının arkasında koşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz dönem de MHP Adana Milletvekili 4. Sıra adayı olan Cahit Öztok bu yıl da MHP Adana Milletvekilliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adana merkez ve bağlı ilçelerde bütün gayretiyle çalışan Cahit Öztok gitmedik ilçe, köy ve kasaba bırakmıyor. İlçemiz Kozan’ da da çalışmalarına aralıksız devam eden Öztok MHP’ nin tek başında iktidar yolunda ilerlediğini kaydetti.

Öztok konuşmasında; “2015 yılı ülkemiz açısından birçok gelişmeye ve önemli olaya sahne olacaktır. Bunların en başında bu yıl 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem milletvekilliği genel seçimleri vardır. Hedefimiz tek başına iktidara tam yol ilerlemektir. Milletimizin artan sorunlarına çareler üretmektir. Milliyetçi Hareket, ülkücü camia liderimiz Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi tek ses, tek nefes, tek yürek olarak bu yolu yürümeye mecburdur. İnandığımız değerleri kutsal addediyoruz ve bu yolda yorulmadan, yılmadan, kırılmadan çalışmak gibi bir zorunluluğa sahip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Ülkemiz tam da böyle kritik eşikteyken bizlere düşen elimizi taşın altına koymaktır. Ömrünü, gönlünü bu davaya adamış, Kozan’ ın ve Adana’ nın evladı kardeşiniz olarak bugün buradan 25. dönem Adana Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayıyım. Allah’ ın izniyle sizlerinde destekleriyle bu vatan için bu ülke için başarmaya, sorunları çözmeye talibim” dedi.