Çalışan Bayanlara Kur´an Öğrenme Fırsatı

Çalışan Bayanlara Kur´an Öğrenme Fırsatı

Çalışan Bayanlara Kur´an Öğrenme Fırsatı

Kozan İlçe Müftülüğü çalışan bayanları düşünerek, akşam 18.30´dan sonra Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde Kur´an kursu eğitimi verecek.

Kozan İlçe Müftülüğü yeni başladığı proje ile Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 18.30 ila 20.00 arası Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde Kur´an kursunda ders verileceğini sosyal medya üzerinden açıkladı.

Kur´an Kursu´nda ders almak isteyen çalışan bayanların Hoca Ahmet Yesevi Cami Kız Kur´an Kursu´na başvurmaları gerektiğinin altı çizildi.

Kozan İlçe Müftülüğü´nün çalışan bayanlara yönelik başlattığı proje kapsamında, akşam saat 18.30´dan sonra bayanlara hem Kuran kursu hem de dini bilgiler verilecek.

Kozan İlçe Müftülüğü´nün başlattığı bu projeden dolayı mutlu olduklarını belirten çalışan bayanlar; ?Kozan ilçe Müftülüğü´ne teşekkür ediyoruz. Bizler gündüz çalıştığımız için Kur´an kursu eğitimi almakta zorluk çekiyorduk. Böyle bir proje başladığı için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. İnşallah, kurslara katılarak Kur´an´ımızı, dinimizi Peygamberimizi en iyi şekilde öğreneceğiz? diye konuştular.