Çalışanı Aldı, Akrabasını Koydu

Çalışanı Aldı, Akrabasını Koydu

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan, çalışan mahalle başkanına haber vermeden görevden aldı, yakın akrabasını görevden aldığı mahalle başkanının yerine koydu.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan, çalışan mahalle başkanına haber vermeden görevden aldı, yakın akrabasını görevden aldığı mahalle başkanının yerine koydu.

Daha önceden de bazı yanlış konularda gündeme gelen AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan yanlışlarına bir yenisini daha ekledi.

Abdulkadir Kozan çalışkan Türkeli Mahalle Başkanı Erdal Dirican´a haber vermeden görevden aldı. Yerine yakın akrabası Sadık Ölmez´i koydu. İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan´ın yaptığı bu uygulama tepkilere neden oldu.

AK Parti Türkeli Mahalle Başkanı iken haberi olmadan görevden alınan Erdal Dirican Kozan Ekspres Gazetesi´ne konuştu.

?Benim haberim olmadan, aramadan beni görevden aldılar. Yerime de ilçe başkanının yakın akrabası olan Sadık Ölmez´i yerleştirdiler? dedi.

?Beni Arayan Olmadı?

AK Parti Türkeli Mahalle Başkanı olan Erdal Dirican Kozan Ekspres Gazetesi´ne yaptığı açıklamada; ?Ben arıcılık işi ile uğraşıyorum. Şu anda Muğla Bodrum´dayım. Ancak bugüne kadar hiçbir toplantıyı, aksatmadım. Ben olmasam dahi bana saygıda hiçbir zaman kusur etmeyen arkadaşlarım bütün toplantılara katılmıştır. Ben de faaliyetleri yürüten, faaliyetlerde bulunan biriyim. Görevden alınmamın sebebi, arıcı olmam imiş. Ancak, ben görevden alınırken beni ne arayan oldu, ne de görevden alındığımı bildiren oldu. Ben görevden alındığımı arkadaşlarımdan öğrendim.?

?Partiyi Her Daim Birinci Yaptık?

Abdulkadir Kozan tarafından görevden alınan Erdal Dirican yapılan bütün seçimlerde, 9 asil 29 üyemizle birlikte, çalışmalarımızı gece gündüz sürdürdük. Türkeli Mahallesi´nin 8500 civarında seçmeni var. Bin civarında kişi oy kullanmıyor. Geriye kalan 5 binin üzerinde oy AK Parti´ye gidiyor ve kullanılan oylarda benim yönetimimin arkadaşlarımın büyük katkısı var? dedi.

?Yeni Gelen Arkadaş İlçe Başkanının Yakın Akrabası?

Aracılık mesleği ile uğraştığından dolayı Muğla Bodrum´da bulunan ve kısa süre içerisinde Kozan´a gelecek olan Erdal Diricican ?Benim arıcı olmamdan dolayı görevden alındığımı arkadaşlarımdan öğrendim. Yerimede Sadık Ölmez isimli arkadaşımızın getirildiğini duydum. Sadık Ölmez AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan´ın yakın akrabasıdır. Türkeli Mahallesi araplara teslim edilmiş oldu? dedi.

?Teşkilat Başkanları İle Görüştüm?

?Bana haber verilmeden görevden alındığım için il teşkilat başkanımızla görüştüm. Bana, ?siz çalışkan bir mahalle başkanısınız. Neden sizi görevden almışlar? Bu konuyu önümüzdeki toplantıda konuşacağım? dedi. Daha sonra Kozan İlçe Teşkilat Başkanı ile de görüştüm. O da bana ?senin arıcı olman nedeniyle, kızma ama Abdulkadir Kozan seni görevden aldı? dedi.

Kozan´a Döndükten Sonra İstifa Edeceğiz?

 Arıcılık yaptığı için Muğla Bodrum´da bulunan Erdal Diricican kısa süre içerisinde Kozan´a geleceğini ve arkadaşları ile birlikte mahalle teşkilatında bulundukları görevlerinden istifa edeceklerini söyledi.

?Cumhurbaşkanı´da, Milletvekili de Dışarı Gidiyor?

Görevden alınan Erdal Diricican; ?Cumhurbaşkanı´da milletvekilleri de dışarı gidiyor. Onlar da dışarı gittiğinde görevden alınması mı gerekiyor? Ben çocuklarımın rızkını sağlamak için arıcılık yapıyorum ama hiçbir zaman yapılan toplantılardan ve çalışmalardan geri kalmadım. Çocuğumu arıların başına bırakarak, ben çalışmalarımı sürdürdüm. Ben olmasam dahi benim gibi çalışan arkadaşlarım var. Onlara şimdi Muğla´ya gel desem hiçbir sebep sormadan gelirler. Bana büyük saygı gösterirler. Onlar da bugüne kadar yapılan çalışmalarda hiçbir zaman beni üzmediler, kırmadılar ve Parti´nin bütün çalışmalarına katıldılar? dedi.

Erdal Dirican gazetemize bu açıklamalarda bulundu.

Partisi için çalışan Partisi´nin daha iyi yerlere gelmesi için gecesini gündüzüne katan, ailesiyle, akrabasıyla, arkadaşlarıyla birlikte yorulmadan usanmadan çalışmaları sürdüren böyle başarılı bir mahalle başkanının ilçe başkanı tarafından sadece arIya gidiyor mazereti öne sürülerek görevden alınması gerçekten doğru mudur? Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan çalışan başkanını görevden almakla ne yapmaya çalışıyor? Kendi himayesi altında kendinin yönlendirebileceği, kendinin sözünden çıkmayan yakın akrabalarını yerleştirmesinin amacı nedir? Bu sorular merak konusu.