Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kozan İlçe Müftülüğü tarafından bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kozan İlçe Müftülüğü tarafından bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Pazartesi günü Kozan Fen Lisesi´nde, Kozan İlçe Müftülüğü ve Kozan Gençlik koordinatörleri Bekir Kurt, Zeliha Bozoğlan ve KYK görevlileri Burak Kara ve Sümeyya Sezen tarafından organize edilen sunuculuğunu KYK görevlisi Burak Kara´nın yaptığı ?Camiler Ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler? konulu konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa İlçe Müftüsü Celil Karaca ve Hoşkadem Camii İmamı Abdurrahman Yılmaz konuşmacı olarak katıldı. Aynı konferans Yusuf Baysal Anadolu Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi, Kozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde de verildi.

İlçe Müftüsü Celil Karaca ve Hastane Camii İmam Hatibi Bekir Kurt ile beraber camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle 3 Ekim Çarşamba günü Şehit Piyade Er Bülent Alp ve Şehit Polis Memuru Arda Can´ın aileleri ziyaret edildi. Ziyarette Kur´an-ı Kerim tilavetiden sonra tüm şehitlerin ruhu için dua edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Perşembe günü İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ?Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler? konulu, Özden Kültür Merkezi´nde konferans verildi. Konferansı İlçe Müftüsü Celil Karaca ve Hoşkadem Camii İmamı Abdurrahman Yılmaz verdi. Burada düzenlenen konferansa çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler kapsamında Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde akşam namazına müteakip ahirete intikal etmiş din görevlilerinin ruhu için Mevlidi Şerif okutuldu.

İlçe Müftüsü Celil Karaca ve beraberindeki heyet hafta kapsamında Kozan Devlet Hastanesi´ni de ziyaret etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftüsü Celil Karaca, Kozan protokolünü de ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili olarak bilgilendirme yaptı.