Anahtar Kelimeler: Tenis Turnuvası

Can Üner Tenis Turnuvası sona erdi

Can Üner Tenis Turnuvası sona erdi

Kozan Kaymakamlığı Can Üner Tenis Yaz Kupası Turnuvası sona erdi. Şampiyonlara ve dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kozan Kaymakamlığı öncülüğünde Can Üner Tenis Yaz Kupası maçları düzenlendi. Atatürk Parkı içerisinde bulunan tenis kortunda düzenlenen turnuva final maçının ardından Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ında katılımı ile ödül töreni düzenlendi. Ayfa Pastaneleri, Değişim Etüt Merkezi ve Sarıoğlu İnşaat sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya 16 bayan 31 erkek sporcu katıldı.

Maçlar sonucunda bayanlarda 1. İrem Tekerek; 2. Fatma Öğüç Çoban 3. Nursen Açık oldu. Erkekler B kategorisinde; 1. Tamer Yıldırım, 2. Emrah Tanrıverdi, 3. Can Emre Soydaş oldu. Erkekler A kategorisinde; 1. Mustafa Küçük, 2. Taciddin Kuruoğlu ve 3. Oğuz Uyanık  oldu.

Sporculara ödülleri Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Adana Polis Okulu Müdürü Emniyet Müdürü 1. sınıf emniyet müdürü Naim Cengiz tarafından verilirken, ikinci olan sporculara Milli Eğitim Şube Müdürü Semih Şener ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut tarafından ödüller verildi. 3. olan sporculara ödülleri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hidayet Akçalı ve Kozan Gençlik Merkezi Müdürü Halil Karadağlı tarafından verildi.

Düzenlenen Can Üner Tenis Yaz Kupası finalinde sporcular ve protokol hatıra fotoğrafı çektirdi.