Anahtar Kelimeler: geleceğine gelsin Allah' takdiri

Cana geleceğine mala gelsin, her şey Allah'ın takdiri

Cana geleceğine mala gelsin, her şey Allah

Kozan’da yaşlı bir adamın ikametinde sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yaşlı adam ikametinin yanışını çaresizce izleyerek; “Cana gelmesin mala gelsin ne yapalım, Allah’ın takdiri böyleymiş” dedi.

Edinilen bilgiye göre olay Yarımoğlu Mahallesi Olgay Sokak üzerinde bulunan Ömer Seçkin’e ait ikamette meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşlı adam Ömer Seçkin evinde sobasını yaktıktan sonra sabah namazına gitti. Yaşlı adam eve döndüğünde ise ikametinin yandığını gördü. Hemen itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiler ancak ikamette elektriğin kesik olmaması nedeniyle ikinci bir facianın yaşanmaması için itfaiye ekipleri elektrik akımının kesilmesi için kısa süre tedaş ekiplerini beklediler. İkamette elektrik kesildikten sonra yangın çevredeki diğer evlere sıçramadan itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Polis ekipleri ise yangın mahallinde güvenlik önlemleri alırken yangını izleyen mahalleli vatandaşları da maske ve sosyal mesafe konusunda da uyarıldı.

Evi yanan Ömer Seçkin isimli yaşlı adam ise; “Allah’tan geldi yapacak bir şey yok. Canımıza bir şey olmadı ya buna da şükür.” dedi. Yaşlı adam ikametinin itfaiye ekipleri tarafından söndürme işlemlerini çaresizce izledi.