Haberi Sesli Oku

CANAN'IN BÜYÜK GÜNÜ! AŞKINI EVLİLİKLE TAÇLANDIRDI!

CANAN

"Vatan Size Minnettar" ödüllü yazar Canan Yücel, Murat Aslan ile evlendi. Çiftin mutluluğuna çok sayıda davetli ortak oldu!

Gazetemizin sayfalarında uzun yıllar büyük emek veren, sevilen gazetecimiz Canan Yücel, Murat Aslan ile hayatını birleştirdi. Çift, Pazar akşamı Saray Balo Salonu'nda düzenlenen görkemli bir düğünle "evet" dedi.

Editörlükten Ödüllü Yazarlığa...

Canan Yücel, gazetemizde sayfa editörlüğü, muhabirlik ve köşe yazarlığı görevlerini başarıyla yürüttü. Özellikle şehit aileleriyle yaptığı röportajlardan oluşan ve büyük yankı uyandıran "Vatan Size Minnettar" yazı dizisi ile 2023 yılında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin **"Gelecek Vadeden Gazeteci Ödülü"**nü almıştı. 

Duygu Keser ve merhum Bülent Yücel'in biricik kızı Canan ile Vasfiye ve Nedim Asla çiftinin yakışıklı evlatları Murat'ın mutluluk töreni Saray Balo Salonu'nda gerçekleşti. Törene çok sayıda davetli katılırken, çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

Erciyes Medya ailesi olarak değerli mesai arkadaşımız Canan’a ve eşi Murat’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz!