Canciğer Aile Ocak Başı Hizmete Girdi

Canciğer Aile Ocak Başı Hizmete Girdi

İlçemizde sayısı her geçen gün artan ciğer ve kebap salonlarına bir yenisi daha eklendi.

K.Ekspres- İlçemiz Üstün Sokak, Meryem Heper Parkı yanında hizmete giren Canciğer Aile Ocak Başı kaliteli ve hijyenik hizmet anlayışı ile hizmet vermeye başladı.

Levent Kütük yönetimde açılışı gerçekleşen yeni işletmede Kozan´ın meşhur keçi ciğerini farklı  damak tadı ile müşterilerin beğenisine sunuyor.

Uzun yıllar Kozan Devlet Hastanesinde aşçı olarak görev yapan Levent Kütük müşterilerimize hijyenik bir ortamda farklı bir damak tadını tatmaya davet ediyoruz? dedi.

/resimler/2017-8/19/1453414167582.jpg

Kütük ?yıllardan buyana kamuda halkımıza hizmet verdik. Emekli olmamızın ardından en iyi bildiğimiz iş olan yiyecek sektöründe değerli hemşerilerimize hizmet etmek istedik. Ve bu güzel nadide işletmemizi açtık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Meşhur Kozan ciğerimizin o güzel ününe bizlerde biraz ün katmak istiyoruz. Farklı damak tadımızı tüm Kozan halkımıza tattırmak istiyoruz? dedi.

İlçemiz Üstün Sokak, Ersan Arıkan Parkı civarında, Meryem Heper Parkı yanında hizmet veren Canciğer Aile Ocak Başı sabah saat 8 den gece saat 10´a kadar müşterilerine hizmet vereceği kaydedildi. Haber: Hüseyin Erciyes