Anahtar Kelimeler: ÇANDIK' KARAR : ‘MİMAR KAZIM ÖZGAN’

ÇANDIK'TA KARAR NET: ‘MİMAR KAZIM ÖZGAN’

ÇANDIK

Kozan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, seçim çalışmalarında halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Özgan'ın son durağı Çandık Mahallesi oldu.

Mahalleye giriş yaptığında kendisini sıcak bir karşılama ile karşılanan Özgan, mahalle sakinlerine hitaben duygusal ve samimi bir konuşma yaptı.

"Sevgili Çandık Mahallesi sakinleri, sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir onur. Sizlerin desteği ve teveccühü ile Kozan'ımızı daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için yola çıktık. Yaptıklarımızı, yapmakta olduğumuz işleri ve yapmayı planladıklarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Burada, sizlerin huzurunda söz veriyorum: Gelecek dönemde de hizmetlerimizde asla durmayacağız. Geçmişte başlattığımız projeleri tamamlayacak, yeni projelerle de Çandık'ın potansiyelini en üst seviyeye çıkaracağız."

Özgan, halkın yoğun ilgisi ve coşkusu karşısında duygusal anlar yaşadı. "Sizlerin desteği ve dualarıyla, 1 Nisan sabahı hep birlikte belediyemizde çay içeceğiz. Bu yolda bize verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Çandık Mahallesi halkı, Özgan'a olan desteğini coşkuyla gösterirken, Özgan da onların desteğiyle daha da güçlenerek seçimlere hazırlanıyor.