Anahtar Kelimeler: Çatkapı yaparak günlerini kutladı

Çatkapı yaparak günlerini kutladı

Çatkapı yaparak günlerini kutladı

Bu yıl sokağa çıkma yasağına denk gelen Anneler Günü’nde Kozan Platformu Başkanı Faruk Yiğenoğlu anneleri yalnız bırakmadı. Kapı kapı gezerek annelerin özel günlerini kutladı, onlara gül hediye etti.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasına denk gelen Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl corona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı gününe denk geldi. Kozan Platformu Başkanı Faruk Yiğenoğlu, anneleri kapı kapı gezerek günlerini kutladı. Gül vererek hayır dualarını aldı.

İstanbul'da kurulan Kozan Platformu, aynı zamanda Kozan’da da aktif faaliyetlerine devam ediyor. Kozanlıların birlik ve beraberliğinin sağlanması amacı ile bugüne kadar büyük başarılara imza attı. Kozanlıların hemşericilik yapısını güçlendirmek ve güçlü bir yapıya sahip olabilmesi için adımlar atan Kozan Platformu Başkanı Faruk Yiğenoğlu, Anneler Günü’nde Kozan’da yaşayan anneleri unutmadı. Anneler için hazırlanan gülleri çatkapı yaparak annelere hediye eden Yiğenoğlu;

“Annelerimiz için ne yapsak azdır. Onlar için Hz Muhammed (S.A.V.) müjde vermiştir. “Cennet annelerin ayağı altındadır” müjdesi verilen bu anneleri sadece Anneler Günü'nde ziyaret etmek yetmiyor. Onları her an hatırlamak gerekiyor. Onlar geleceğe ışık tutan nesillerin yetişmesinde başrol oynayan varlıklarımız. Birisi bize sorsa “Sizin en kıymetliniz” nedir diye. Biz, şu cevabı veririz; “Bizim en kıymetlimiz annelerimizdir” Salgın nedeniyle bu yıl sokağa çıkamayan annelerimizi evlerinde ziyaret etmek istedik. Onları ziyaret ederek hem Anneler Günü'nü kutladık, hem de hayır dualarını aldık” dedi.

Elinde güller ile Faruk Yiğenoğlu’nu karşısında gören anneler ise, kendilerine yapılan bu sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Faruk Yiğenoğlu ve ekibine çıktıkları yolda başarılar dilediler.

Faruk Yiğenoğlu; "Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün cefakar, çilekeş ve fedakâr annelerimizin bu özel günlerini en içten dileklerimle kutluyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.