Çevikalp, “Kazanan Kozan’ımız ve Borsa'mız olmuştur” 

Çevikalp, “Kazanan Kozan’ımız ve Borsa

Kozan Ticaret Borsası (KTB) seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen idris Çevikalp teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Çevikalp, 2 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen Kozan Ticaret Borsası Başkanlık seçimlerinin ardından yayınladığı teşekkür mesajında şunları kaydetti: “Borsamızın değerli üyeleri, kıymetli hemşerilerim; Kozan’ımıza hizmet etmenin şerefi bize yeter” düsturuyla 2019 yılından bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğüm Kozan Ticaret Borsamız, 2 Ekim Pazar günü önemli bir seçim geçirdi. Çok şükür seçimlerimizi kazasız belasız, huzur içinde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ''Bizlere oy veren, vermeyen tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yapılan seçimlerde kazanan Kozan’ımız ve Borsa'mız olmuştur. Artık hepimiz el ele vererek Kozan Ticaret Borsamızı daha ileriye taşımak gayreti ve yarışında olacağız. Seçim geride kaldı. Kozan bu seçimlerde birlik ve beraberlik mesajı vererek alnının akı ile çıkmıştır. Şimdi hizmete kaldığımız yerden devam etme zamanıdır. Kazanan ve kaybedenin olmadığı bir seçim sonrası Borsamızı daha aktif bir hale getirmek hedefindeyiz. Şimdi yeni dönemle birlikte borsamız üyelerine kaliteli projeleri hayata geçirme çabasında olacağız.'' “Kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Meclis Başkanı seçilen Süleyman Delibaş demokratik bir ortamda sorunsuz bir şekilde gerçekleşen seçimlere katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışıydı. Bundan sonraki süreçte göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Oylarını kullanan, kullanmayan üyelerimize teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Kazanan Kozan oldu." dedi. Bir kere daha başta meclisimiz olmak üzere, bütün üyelerimize, mesai arkadaşlarıma, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan aileme, dostlarıma ve yakın arkadaşlarıma, Türkiye'nin dört bir yanından gönderdikleri çiçeklerle, telefon ve mesajlarıyla başarımızı kutlayan bütün herkese kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Rabbim şehrimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu vesile ile görev süremiz boyunca ve seçim döneminde desteğini her daim hissettiğimiz şehrimizin güzide basın mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum. Seçimlerde görev alan başta emniyet mensubu polis memurlarımız olmak üzere, Yüksek Seçim Kurulu Kozan İlçe Müdürlüğü personellerine ve Borsamız personellerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni bir dönemi hep birlikte başaracağız” dedi.