Anahtar Kelimeler: Çevre : yaralı

Çevre Yolu’nda kaza: 1 yaralı

Çevre Yolu’nda kaza: 1 yaralı

Kozan'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı, yaralı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Kaza, Batı Geçiş Çevre Yolu Güneri Kavşağı’nda meydana geldi. İddialara göre; Yasin Gürbüz yönetimindeki 01 S 4745 plakalı araç hastane istikametinden Adana istikametine seyir halindeyken yeşil ışıkta geçtiği esnada, kavşağa kontrolsüz bir şekilde çıkan Hüseyin İdem yönetimindeki 14 BE 719 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Hüseyin İdem yaralandı.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, tedavisinin devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan diğer araç sürücüsü Yasin Gürbüz ise ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Vatandaşlar, Batı Geçiş Çevre Yolu üzerinde bulunan birçok kavşakta sürücülerin dikkatsiz bir şekilde hareket etmelerinden dolayı kazaların meydana geldiğine dikkat çektiler. Sürücülerin bu tür kavşaklarda daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizdiler. Vatandaşların can ve mal kayıplarının önüne geçilmesi için trafik işaretlerine ve ışıklarına uymaları gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, herkesi trafik kurallarına uymaya davet ettiler.

Polisin 1 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.