CHP KOZAN İLÇE TEŞKİLATI KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP KOZAN İLÇE TEŞKİLATI KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve CHP Adana Millet Vekili...

CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve CHP Adana Millet Vekili Elif Doğan Türkmen ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Yassıçalı, Kuyuluk Bulduklu, Ilıca, Ferhatlı,Acarmantaş köyünü ziyaret ettik. 
Vatandaşlarımıza bir dokunduk bin ah işittik. Köylülerin en önemli sorunu olan terör olayını konuştuk. Aç kalırız açlığımıza dayanırız yeter ki şehit haberi gelmesin neden hep gariban ailelerin evlatları şehit oluyor dediler. Rusya krizi ile başlayan ekonomide krizi  konuştuk. İhracaatçı´nın Rusya´dan zamanında alacağını tahsil edemediğinden dolayı ihracatçıların kötü durumda olduğu hatta iflas edenler dahi olmuştur.Bu durum narenciyecileri çok kötü vurmuştur.Ve meyveler dalında kalmıştır.  Süt fiyatlarının düştüğünü söylediler. Gençlerin işsiz olduğunu söylediler. Köylü perişan olduğunu bildirdi.
CHP Adana Millet Vekili Elif Doğan Türkmen´de köylülerin Mecliste sesi olduğunu söyledi. Kendisinin Adanalı olmasına rağmen Kozan İlçesinin bir Millet Vekili olduğunu Kozan´a her zaman sahip çıktığını söyledi. Bize destek olun biz Kozan da İlçe ve Büyükşehir Bel?ediyesini alalım dedi.