CHP´ Lİ ADAYLAR KOZAN TİCARET BORSASINDA BULUŞTU

CHP´ Lİ ADAYLAR KOZAN TİCARET BORSASINDA BULUŞTU

CHP Adana Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Demir tarafından organize edilen sabah kahvaltısı proğramında adaylar ve partililer bir araya geldi.

 

Kozan Ticaret Borsası toplantı salonunda CHP´ li aday İbrahim Demir´ in organize ettiği sabah kahvaltısı proğramında buluşan partililer ve bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar. Yapılan sabah kahvaltısı etkinliğinde Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan; ? Bugün aramızdaalmayan ancak katılmayı çok isteyen Elif Doğan Türkmen Hanım ve diğer adayımız Orhan Toklu Bey´ inde sizlere çok selamı var.  Aramızda olayı çok istiyorlardı ancak hain saldırı sonucu şehit düşen Tufanbelili polisimizin cenaze törenine katılmak için yola çıktılar. Burada toplanma amacımız vekil adaylarımızdan İbrahim Demir´in fikri ile alınmış bir karardır. Amacımız meclise gidecek arkadaşlarımıza Kozan´ ın sorunlarını dile getirmektir. Bu arkadaşlarımız zate Kozan´ ın sorunlarını tepeden aşağıya biliyorlar. Biz bunu bir dosya haline getirdik ve kendilerine sunuyoruz? dedi.

CHP Adana Milletvekili Adayı İbrahim Demir; ?Ben bir Kozanlı olarak Kozan´ ın ne sorunu var nasıl çözülür hepsini çok iyi biliyorum. Malumunuz yaklaşık üç yıl sonra önümüzde bir yerel seçim var. Biz yerel seçimleri Kozan´ da kesin kazanacağız. Biz buna garanti gözüyle bakıyoruz? dedi. Demir sözlerine ilçe için ve ülke için hazırladıkları projelerden ve sorunların çözümü için hazırlanmış çözüm projelerinden bahsederek devam etti.

CHP Adana Milletvekili Adayı Aydın Uslu Pehlivan´ da; kendisinin Adana´ lı oluğunu ancak Kozan´ ın bütün sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacağına dair silgiler verdi. Pehlivan; ? Meclise gittiğimiz Adana´ lı vekiller olarak bir birim oluşturmamız şart. Bu sadece CHP´ den değil diğer partilerden de bütün Adanalı vekiller bir olup bir masa oluşturmalıyız. Adana için Kozan için ne yapabiliriz. Bölgenin sorunlarını nasıl çözebilir diye bu konuları masaya yatırmalıyız. Bir Gaziantep bir Kahramanmaraş bizden çok mu gelişmiş bir şehir. Ancak bir sorun olduğunda buranın vekilleri toplanıp ne yaparız nasıl hallederiz diye masaya oturup istişare yapıyorlar. Bizlerde böyle yaparak sorunlarımız çözüp yenilikler kazandırmalıyız? dedi.

Proğram yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.