CHP ADAYLARIYLA BOY GÖSTERDİ

CHP ADAYLARIYLA BOY GÖSTERDİ

İlçemiz Kozan’ da CHP adaylarını tanıtarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. CHP’ den üç tane Adana Milletvekili Adayı olan Mustafa Kemal Özkan, Müzeyyen Şevkin ve Rukiye Çinkılıç Kozan’ a gelerek halktan destek istedi. Kalabalık davetliler tarafından alkışla

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CHP Kozan ilçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu; “ Bu gün buraya kadar gelerek adaylarımızı ve ilçe örgütümüzü onurlandıran siz saygıdeğer Kozanlı hemşerilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum, hepiniz hoş geldiniz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, mücadele etmiş ve bu mücadelemize hiçbir zaman yılmadan usanmadan sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Yapılan listelerde görülüyor ki en güzel ve en iyi liste Cumhuriyet Halk Partisindedir. Bu listeyi değerlendirmenin de tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Çünkü 5. sırada Kozan’ lı bir ağabeyimiz olan Mustafa Kemal Özkan yer almaktadır. Diğer adaylarımızda çok değerli, çok başarılı insanlardır. Müzeyyen hanımla da, Rukiye hanımla da beraber çalışma fırsatı yakaladık ve birçok başarıya imza attık. Bu sebepten dolayı bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Şunu da eklemek istiyorum. Kozan artık başarıyı yakaladı. Bu başarını en büyük örneklerinden biriside Kozanımızın futbol takımı olan Kozan Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Karama Spor ile yaptığı mücadele sonucu Karaman Spor’ u 1-0 yenerek mağlup etti ve 3. lige çıkmaya hak kazandı. Bu başarıdan dolayı gerek futbolcularımızı gerekse takıma emek veren tüm yetkilileri kutluyorum. Ancak aralarından biri var ki en çok destekçilerindendir. Kurmuş oldukları Kozan Spor taraftar derneği Kozan Belediyespor’ un başarısında büyük rol oynamıştır. Bu vesile ile Kozan Spor Taraftar Derneği Başkanı Tolga Özdoğan Beyi kutluyor, başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Akabinde söz hakkı tanınan Kozan Spor Taraftar Derneği Başkanı Tolga Özdoğan; “ Biz Dernek olarak bütün partilerin adaylarına aynı eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bizlerin sizlerden isteği derneğimize Kozan Sporumuza maddi veya manevi olarak destek olmanızdır. Hepinize hayırlı uğurlu olsun diyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Özdoğan yanında getirdiği Kozan Spor formasını ve atkılarını Milletvekili adaylarına takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

CHP 10. sıra Adana Milletvekili adayı Rukiye Çinkılıç; “ Kozan’ da ve çevresinde yaşanılan olumsuzlukların, sorunların tamamını biliyoruz. Bu sorunların ortak çözümü için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Hepinizden Allah razı olsun, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepine minnettarız” dedi.

CHP 6. sıra milletvekili adayı olan Müzeyyen Şevkin ise; “ Bizler bu yola çıkarken önce Allah’ a sonra siz değerli halkımıza çok güvendik. Sizlerin destekleriyle hep bir yerlere geldik. Yine sizlerin destekleriyle mecliste sizleri temsil etmek için gideceğiz. Bölgenin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İnşallah bu sıkıntılar Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı ile hepsi çözülecek. Kozan’ da ve köylerinde birçok yerde ilçe başkanımızla birlikte daha önceki yıllarda birçok çalışma yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Son olarak kendini tanıtan Kozan’ ın Tepecikören Köyünden olan Dr. Mustafa Kemal Özkan CHP’ li kalabalığa hitap etti. Özkan yaptığı konuşmada; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde Hakkın rahmetine kavuşan CHP eski ilçe başkanımız olan Musa Şahin Beyi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kozan Spor’ a da göstermiş olduğu sütün gayret ve başarıdan dolayı takımımızı ve yetkililerini canı yürekten kutluyorum. Bizler Kozan’ da yapılan bazı yanlışları hala sindirmiş değiliz ve sizlerinden sindiremediğini çok iyi biliyorum. Ben ilk aday adaylığı için başvurumu yaparken hiç kimsenin haddinde değil ama ben biraz haddimi aşarak aday adaylığı başvurumu yaparken Adana’ dan 5. sırayı istediğimi beyan etmiştim. Allah kalbime göre verdi ve 5. sıradan aday oldum. Allah’ ın izni ile sizleri Ankara’ da temsil etmek için kolları sıvadık ve bu yola baş koyduk. Yapılacak çok işimiz var. Emeklisinden ev hanımına, ev hanımlarından çiftçilerimize. Birçok projeleriyle genel başkanımız Kılıçdaroğlu hazır beklemektedir. Bu projeleri, canlandırmak için, hayata geçirmek için önce Allah’ ın sonra sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için 7 Haziran’ da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’ yi en üst seviye taşımaya hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Adayların konuşmalarının ardın kalabalık dağılırken adaylar ile ilçe örgütü esnaf gezisine çıkarak vatandaşlar ile hasbıhal ettiler.