Anahtar Kelimeler: Beklenen Aday Gazeteci Kara

CHP´de Beklenen Aday Gazeteci Kara´mı?

CHP´de Beklenen Aday Gazeteci Kara´mı?

Uzun yıllardan bu yana Kozan´da yerel gazetecilik yapan İletişim Fakültesi mezunu, sosyal demokrat kimliği ile bilinmesine rağmen toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde bulunabilen, toplumun her kesiminden olur alabilecek ve tanılırlık sıkıntısı bulun

Uzun yıllardan bu yana Kozan´da yerel gazetecilik yapan İletişim Fakültesi mezunu, sosyal demokrat kimliği ile bilinmesine rağmen toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde bulunabilen, toplumun her kesiminden olur alabilecek ve tanılırlık sıkıntısı bulunmayan, toplumun her kesiminde bilinen gazeteci Yalçın Kara´nın son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi´nden Kozan Belediye Başkan aday adayı veya aday olacağı söylentileri dilden dile dolaşmaya devam ediyor.

2019 yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi´nde beklenenin üstünde bir hareketlilik olması, Cumhuriyet Halk Partisi´nin önümüzdeki yerel seçimlerde yarışmacı olabileceği ifade edilirken, Cumhuriyet Halk Partisi´nin kiminle yola devam edeceği hala netlik kazanmadı.

Toplumda gazeteci Yalçın Kara´nın ismi dillendirilirken, Yalçın Kara´nın gelen bu tip sorulara orta cevap vererek toplumun genel izlenimini gözlemlediği ifade ediliyor.

Tanılırlık Problemi Yok

Uzun yıllardan bu yana Son Fikir Gazetesi ve daha öncesinde yazdığı köşe yazıları ile Kozan´da gazetecilik konusunda belli yerlere gelen Yalçın Kara´yı Kozan´da hemen hemen tanımayan kimse yok. Partilerde aday belirleme konusunda 1. sırada tanılırlık sorunu ön plana çıkıyor. Gazeteci Yalçın Kara´nın toplumun her kesimi tarafından tanınması potansiyel bir belediye başkan adayı olması için hiçbir sorunun olmamasını ortaya koyuyor.

İletişim Fakültesi Mezunu Yalçın Kara Herkesle Diyalog Halinde

İletişim Fakültesi mezunu olması sebebiyle halkın her kesimi ile rahat bir şekilde diyalog kurabilen gazeteci Yalçın Kara, hem sağdan hem de soldan oy alabilecek kapasitede bir kişiliğe sahip. Onun, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olması toplumun tümünü kucaklaması anlamına geliyor. Eğitimli, çalışkan, dirayetli, disiplinli olması da Kara´nın diğer özelliklerinden sadece birkaç tanesi. Aldığı eğitimle birlikte Yalçın Kara, neyi nerede yapacağını, neyi nerede söyleyeceğini çok iyi bilen insanlardan biri

Her Kesimden Oy Alabilecek Kapasitede

Gazeteci Yalçın Kara sosyal demokrat kimliği ile bilinir. Ancak onun sosyal demokrat kimliği, sadece o yönde iş yapmasından çok toplumun her kesimini tanıyan, bilen, sorgulayan bir yapıya sahip. Bundan dolayı Kozan merkez ve köylerle birlikte, Yalçın Kara A´dan Z´ye, 7´den 70´e herkesle rahat bir şekilde iletişim kurabilir.

/resimler/2018-10/25/1411287186346.jpg

Kozan´ın Sorunlarını Yakından Biliyor

İşsizlikten, altyapıya, ekonomiden, ticarete her konuyu gazeteci kimliği olmasından dolayı yakın takip edebiliyor. Kozan´ın sorunlarını iyi biliyor. Bunları  çözebilecek ve projelerle yapabilecek kapasitede.

Yalçın Kara´nın CHP´den belediye başkan adayı olması bütün dengeleri değiştirir mi?

/resimler/2018-10/25/1411544061945.jpg