Anahtar Kelimeler: danışma kurulu toplantısı

CHP’de danışma kurulu toplantısı

CHP’de danışma kurulu toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Örgütü’nün düzenlediği seçim hazırlıkları ve çalışması gündemli danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Danışma kurulu toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya; CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, CHP Adana milletvekilleri, il ve ilçe kadın gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, mahalle sorumluları, sandık sorumluları, avukatlar ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan partililer katıldı.

Toplantıda, iktidar yolunda kararlılıkla yola devam edileceği mesajı verildi. Seçimlerde seçmenin iradesinin sandığa doğru güvenli, şeffaf ve adil yansıması için çalışmaların değerlendirildiği kaydedilirken, Kozan'da kanaat önderleri ve partili vatandaşlarla gruplar halinde sahalarda olunacağı belirtildi.

Öte yandan, ilçe örgütünün yarın seçim olacakmış gibi hazırlandığı kaydedildi. Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda, eksikliklerin gözden geçirildiği, milletin iktidar olacağı güzel günlerin yakında olduğu, her şeyin çok daha güzel olacağı günlerin yakında olduğu ifade edildi.

İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu; "Geliyor gelmekte olan. Bütün partililerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla ortak düşüncelerimizi paylaştık. Toplantımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.