Tarih: 04.10.2024 12:46

CHP'Lİ AYÇA SERBEST’TEN KADIN, AİLE VE ÇOCUK KOMİSYONU ÖNERGESİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Meclis Üyesi Ayça Serbest, Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda önemli bir önerge sunarak Kadın, Aile ve Çocuk Komisyonu'nun kurulması gerektiğini vurguladı. Serbest, mecliste yaptığı konuşmada, ülkemizde kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddete dikkat çekti.

Serbest, önergesinde şu ifadeleri kullandı:

"Saygıdeğer Kozan Belediye Meclisi, bugün Kadın, Aile ve Çocuk Komisyonunun kurulması için önemli bir önermeyi görüşüyoruz. Ülkemizde her gün çocuklarımız kayboluyor, kadınlarımız şiddet görüyor ve can veriyor. Bu komisyon, kayıp çocuk vakaları, aile içi şiddet ve kadın cinayetlerine karşı somut çözümler üretmek için kritik bir adım olacaktır. Kadınlar, çocuklar ve aileler için güvenli bir yaşam alanı oluşsun. Hepinizin sorumluluğudur. Hepinizi bu önemli komisyona destek vermeye davet ediyorum. Buradan Nali için, kadınlarımız için, tüm katledilen çocuklarımız için rahmet diliyorum. Teşekkür ederim."

Serbest’in önerisi, mecliste geniş bir yankı uyandırırken, komisyonda şiddet ve çocuk kayıplarına yönelik çalışmalar yapılması planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —