Anahtar Kelimeler: vekiller Kozan’ maske dağıttı

CHP’li vekiller Kozan’da maske dağıttı

CHP’li vekiller Kozan’da maske dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Adana milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruyucu maskeleri Kozan’da vatandaşlara ve esnaflara dağıttılar.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan koruyucu maskeler milletvekilleri Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut tarafından vatandaşlara ve esnaflara dağıtıldı. Kozan ilçe örgütünün de ziyaret eden vekiller burada partililerle buluşarak sohbet gerçekleştirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi binasında yapılan konuşmalarda geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan ilçe başkanı Bünyamin Sedefoğlu’na geçmiş olsun temennilerinde bulunuldu.

Adana milletvekili Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin günlük 50 bin maske ürettiğini ve bu maskelerin ayrım yapılmaksızın bütün vatandaşlara ulaşması için çaba gösterdiklerini ifade etti.

“5 koyunu güdemez” diyenlerin 5 maskeyi dağıtamadıkları bir dönemde belediyenin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlara örgütler aracılığı ile buluşturduklarını ifade eden Adana milletvekili Burhanettin Bulut: "Bizim kullandığımız dil; sevginin, umudun barışın dilidir. Asla öfkenin dilini kullanmadık. Ama ne hikmetse karşı taraf bu dili seçti. Türkiye'de belediyelerimizin yaptığı işler, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi binasında yapılan görüşmelerin ardından milletvekilleri ve teşkilat mensupları cadde ve sokaklarda vatandaşlara ve esnaflara maske dağıtımını gerçekleştirdiler.