CHP’liler, ‘Millet İttifakı İktidarında Adana Hakkını Alacak’

CHP’liler, ‘Millet İttifakı İktidarında Adana Hakkını Alacak’

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ve yönetimi, Cuma pazarında esnafları ve vatandaşları ziyaret etti

. Halkın dertlerini dinleyen CHP yönetimi, Millet İttifakı'nın iktidarında yapacakları projeleri anlattı.

Halkın en büyük şikayetlerinden biri olan hayat pahalılığına değinen CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, "Hem esnaflarımız hem de hemşerilerimiz hayat pahalılığından dert yandılar. Pazarda torba dolmuyor, mutfakta tencere kaynamıyor. Ancak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilecek, Millet İttifakı parlamentonun çoğunluğunu kazanacaktır. Söz veriyoruz. Millet İttifakı iktidarında Adana hakkını alacak. Vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak." şeklinde konuştu.

CHP yönetimi, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda Kozan ve Adana'da yapacakları projeler hakkında da bilgi verdi. "Millet İttifakı iktidarında Adana'nın hak ettiği yatırımlar ve hizmetler yapılacak. İlçemiz Kozan'da da yeni istihdam alanları yaratılacak, tarım ve hayvancılık desteklenecek, sağlık ve eğitim alanlarında önemli adımlar atılacak. Halkımızın refah seviyesi yükseltilecek." diyen CHP yönetimi, halkın desteğini almak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Mllet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda hayat pahalılığı, işsizlik ve diğer sosyal sorunların da çözüleceğini ifade eden CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, "CHP olarak bizler, halkımızın sorunlarını biliyoruz ve çözüm önerilerimizi de sunuyoruz. Millet İttifakı'nın iktidarında hayat pahalılığına son vereceğiz, işsizlik oranlarını düşüreceğiz ve herkesin eşit bir şekilde hizmet alabileceği bir Türkiye yaratacağız." şeklinde konuştu.