Anahtar Kelimeler: oldular

CHP’ye üye oldular

CHP’ye üye oldular

Kozan Yiğenoğlu Derneği Başkanı Sinan Yiğen ve aile büyüklerinden bazı isimler Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye kayıtlarını gerçekleştirdiler.

Yiğenoğlu ailesinin birlik ve beraberliğinin sağlanması amacıyla kurulan Yiğenoğlu Derneği Başkanı Sinan Yiğen ve aile bireyleri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na giderek üye kayıtlarını gerçekleştirdiler. Başkan Sinan Yiğen ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçiş yapan isimler şu şekilde: Zafer Yiğenoğlu, İsmail Yiğen ve Atilla Yiğenoğlu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Yiğenoğlu ailesi gibi geniş bir yelpazeye sahip bir ailenin fertlerinin CHP’ye kayıt olmalarından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kozan için çalışmalarına devam ettiğine vurgu yapan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, herkesin Kozan'ın kanayan yaraları haline gelen sorunlarına el atması gerektiğine de dikkat çekti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Kozan’ın yararına olacak işlerde hazır olduklarını ifade ederek Cumhuriyet Halk Partisine kayıt yaptıran Sinan Yiğen, İsmail Yiğen, Atilla Yiğenoğlu ve Zafer Yiğenoğlu’na teşekkür etti. Bu isimlerin bundan sonra CHP çatısı altında siyasi faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.