Anahtar Kelimeler: Cinayete gözaltı

Cinayete 3 gözaltı

Cinayete 3 gözaltı

Harnup meselesi yüzünden bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı olay ile ilgili olarak jandarma ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kozan'a bağlı Bağözü Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

- Olay

 İddialara göre, harnup ağaçlarının bulunduğu bahçede hırsızlık yapan 3 kişiyi yakalayan bahçe sahipleri ile hırsızlar arasında kavga çıktı. Harnup çalan kişiler yakınlarına haber verince olay büyüdü. Silahların konuştuğu kavgada köylülerden 3 kişi yaralandı. Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Muhammed Şahin (36) hayatını kaybetti.

Yaşanan olayın hemen ardından Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler cinayet ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

 Yapılan araştırma sonucunda olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Fatih Ş., İsmail Ş. ve Ramazan E. jandarmanın titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan hayatını kaybeden Muhammed Şahin'in cenazesi öğle namazından önce Bağözü Mezarlığı’na son yolculuğuna uğurlanacak.