Cinayete kurban giden Zafer Çamur toprağa verildi

Cinayete kurban giden Zafer Çamur toprağa verildi

Kozan'da evinin önünde pusuya düşürülerek uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden marangoz Zafer Çamur göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün gece saat 23.00 sularında Şevkiye mahallesi Valide sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre evine eşi ile birlikte gelen Zafer Çamur ailesi ile birlikte bayramın son günü aile ziyaretinden döndü. Evin önüne 2 saat önce şalvarlı pandemi maskesi takan şapkalı bir kişi pusuya yatarak Zafer Çamur’u bekledi. Aile eve girdikten bir süre sonra dışarda zeytin ağacına vuran ve ses yaparak Zafer Çamur’un dışarı çıkmasını sağlayan katil zanlısı çuvalın içine sakladığı Av tüfeği ile Zafer Çamur’a ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden  saçma ile vurulan Zafer Çamur ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren zanlı olay yerinden kaçarken Zafer Çamur Kozan devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Kozan Cumhuriyet Savcılığı yaşanan cinayet olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken bölgedeki tüm güvenlik kameraları incelenerek cinayet şüphelisi her yerde güvenlik güçleri tarafından aranıyor. 
Cinayetin henüz neden işlendiği belirlenemezken hayatını kaybeden Zafer Çamur Kozan Asri mezarlığında ailesi ve sevenlerinin göz yaşları ve duaları ile son yolculuğuna uğurlandı. 
Baba Fevzi Çamur ayakta durmakta güçlük çekerken oğlunun tabutuna sarıldı helallik istedi göz yaşlarına boğuldu. Baba Fevzi Çamur’u diğer evlatları sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan Zafer Çamur ’un trafik suçu nedeni ile ceza evinde tutuklu bulunan kardeşi geniş güvenlik önemleri ile Cenaze merasimine katıldı. Aile cemaatten kardeşleri için helallik isteyerek esnaf olmasından dolayı alacağı ve vereceği varsa  kendilerine söylemesini istedi. Kılınan cenaze namazının ardından Zafer Çamur okunan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.