Anahtar Kelimeler: Çocuk Durağı festivale damga vurdu

Çocuk Durağı festivale damga vurdu

Çocuk Durağı festivale damga vurdu

2-4 Haziran tarihleri arasında Aşağı ve Yukarı Çarşı’da düzenlenen festivale Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi damga vurdu.

Kozan Belediyesi'nin organizasyonunda Kurtuluş etkinlikleri kapsamında, 2-4 Haziran tarihleri arasında tarihi Aşağı ve Yukarı Çarşı’da “Kozan'a gel, ciğerimi ye” sloganı ile festival düzenlendi. Çok sayıda standın açıldığı festivale Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi damga vurdu.

Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakım Evi, öğrencilerin ilgi ve istekleri doğrultusunda sundukları program sayesinde öğrencilere okul öncesi başarılı bir eğitim modeli sunarken araştıran, sorgulayan, çözüm odaklı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen prensip anlayışıyla, Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında eğitim veren geleceğin lider bireylerini yetiştirmeyi hedef haline getirmiş bir eğitim yuvası olma özelliğini taşıyor. Bu prensip ve özellikle Yukarı Çarşıda açtıkları stant ile minik öğrencilerin dikkatini çeken Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi festivalin gözde standları arasında yerini aldı.

Okul Kurucusu Meryem Gözde Akçalı ve kurucu okul müdürü Neslihan Erdoğdu ve okul personeli standa gelen çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendiler.

Hem okulda yaptıkları çalışmaları aktardılar, hem de çocukların eğlenebileceği görseller oluşturarak festivalin gözdesi haline geldiler.

Okul Kurucusu Meryem Gözde Akçalı; "Kozan’ımızın tanıtımı açısından çok önemli bir yere sahip olan festivalde biz de Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi olarak, yerimizi aldık. Öğrencilerimizin geleceğini hazırlarken öğrencilerimizin her birini eğitimili bireyler yapmak için böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Standımıza ilgi gösteren bütün hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi olarak, biz çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.Festivalin yapılmasında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Kurucu Müdürü Neslihan Erdoğdu ise;" Standımız gerçekten Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi’ne yakışır bir şekilde oldu. Çocuklarımız standı gördüğünde çok mutlu oldular. Buradaki oyuncaklarla oynama fırsatı bularak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Biz, okulda çocuklarımıza nasıl davrandıysak, burada da aynı şekilde davrandık. Kendilerine ve çok değerli ailelerine bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuk Durağı standını ziyaret eden Sema Yücel isimli kişi ise; " Özel Çocuk Durağı Gündüz Bakımevi hem yaptığı sosyal faaliyetler hem de eğitim çalışmaları ile Kozan'da adından sıkça söz ettiren bir eğitim yuvası oldu. Şu anda küçük çocuğum yok ama arkadaşlarımın hepsine tavsiye ediyorum. Gerçekten çocukları bilinçli ve eğitimli birer birey olarak yetiştirmeyi amaçlamışlar. Okul yönetimine ve bütün personellerine böyle başarılı bir çıta çizdikleri için teşekkür ediyorum. Stantları çok güzel olmuş. Onlara böyle faaliyetlerde görmek bizi ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.