Anahtar Kelimeler: Çocuklar hocasız kaldı

Çocuklar hocasız kaldı

Çocuklar hocasız kaldı

Geride elde edilmiş onlarca başarı hikayesi bırakan Kozan’ın tek bayan güreş antrenörü Tuğba Yılmaz Bayburt'a atandı. Geride hocalarının gitmesini istemeyen sporcular bıraktı.

6 yıldan bu yana bayan güreş takımını Kozan’da belli bir noktaya getiren Tuğba Yılmaz'ın ataması gerçekleştirildi. Görev yeri de Bayburt oldu. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Bayburt'ta görevine başladı.

Tuğba Yılmaz, bugüne kadar onlarca başarı elde etti. 15 tane derece yapmış sporcusu, 5 tane de milli takıma gönderdiği sporcusu bulunuyor. Onun ve çocuklarının başarısını Kozan'da herkes konuştu. Bayan güreşinde çıtayı yükselterek Kozan'ın adını şehir dışında temsil ettiler. Onlar başarı kazandıkça önleri de açıldı.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde usta öğretici olarak çalışıyordu. Tuğba Yılmaz'ın ataması gerçekleştirildi. Yaklaşık 6 yıldır çalıştırdığı sporcuları şimdi gözü yaşlı bir şekilde hocalarının gitmesine üzülüyorlar. Onlar hocalarının gitmesini istemiyorlar. Kaymakamdan, validen, il spor müdüründen, siyasetçilerden hocalarının tekrardan Kozan'a gelerek başlarında olmasını istiyorlar. Tuğba Yılmaz Kozan’ın tek bayan güreş antrenörüydü.

Çocuklar hocalarına üzülürken, Tuğba Yılmaz’

da yeni görev yerinde çalışmaya başladı.