Çocukların Yüzündeki Tebessüm, Kozan ve Keşan'dan 23 Nisan Sürprizi

Çocukların Yüzündeki Tebessüm, Kozan ve Keşan

"Kozan ve Keşan Halk Eğitim Merkezleri, 23 Nisan'da Eski Mantaş ve Dede Mehmet Akçalı İlköğretim Okulu öğrencilerine kıyafet ve oyuncak hediye etti. Etkinlik, sevgi ve hoşgörü duygularını pekiştirdi."

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ÇEDES Projesi kapsamında Keşan Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan kıyafet ve oyuncakları Eski Mantaş ve Dede Mehmet Akçalı İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttı.

Hediyeleri dağıtan Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliğin amacının çocukların sevgi ve hoşgörü duygularını pekiştirmek olduğunu söyledi.

Keşan Halk Eğitimi Merkezi personel ve kursiyerleri tarafından hazırlanan 23 Nisan kıyafetleri ve oyuncakları, Eski Mantaş ve Dede Mehmet Akçalı İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılarak, onların yüzlerinde tebessüm oluşturuldu. Kardeş kurumlarına teşekkür eden Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Etkinlikte konuşan Müdür Bünyamin Akbulut, "Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü ile yetişmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Bu tür etkinliklerde bir araya gelerek, çocukların mutlu olmasını sağlıyoruz. Kendi değerlerimize sahip çıkarak, çevremize duyarlılık göstererek, daha güzel bir dünya için adımlar atıyoruz" dedi.

ÇEDES Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlik, çocukların mutluluğuna vesile oldu. Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Keşan Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliğine devam ederek, benzer etkinliklerde bulunmayı planlıyor.