Anahtar Kelimeler: ÇOCUKLARLA BALON UÇURDULAR

ÇOCUKLARLA BALON UÇURDULAR

ÇOCUKLARLA BALON UÇURDULAR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlikler kapsamında, Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu ile Yusuf Baysal Anadolu Lisesi iş birliği ile balon bırakma etkinliği gerçekleştirildi.

 

 

Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, şube müdürleri, daire amirleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen etkinlikte, müzik öğretmeni Halil Çöpoğlu ve Rana Çöplüoğlu birbirinden güzel şarkılar ve türküler söyleyerek etkinliğe renk kattılar.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları öğrencilerle birlikte uçan balonları havaya bıraktılar.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, ilçemizde birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Onlardan biri olan bu etkinlikte velilerimiz ve öğrencilerimizle öğretmenler gününü kutluyoruz. Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyor, bütün öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Programda, öğretmenlerde doyasıya eğlendi.