Anahtar Kelimeler: Alanı Temizlendi

Çöp Alanı Temizlendi

Çöp Alanı Temizlendi

- Gazetemizde geçtiğimiz hafta yer alan ? Bu Bize Yakışmıyor? haberi üzerine harekete geçen Kozan Belediyesi Şantiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü adeta çöplüğe çevrilmek istenen alanı tamamen temizledi.

K.Ekspres- Gazetemizde geçtiğimiz hafta yer alan ? Bu Bize Yakışmıyor? haberi üzerine harekete geçen Kozan Belediyesi Şantiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü adeta çöplüğe çevrilmek istenen alanı tamamen temizledi.

Watsapp İhbar Hattına gelen haberi değerlendiren haber merkezimiz ilçemiz Ağlıboğaz, Bağlar ve Aslanpaşa Mahallelerinin kesiştiği noktada bulunan sulama kanalı çevresine kim veya kimler tarafından döküldüğü bilinmeyen çöp ve molozlar Kozan Belediyesi Temizlik İşleri ve Şantiye Ekipleri iş birliği ile temizlendi.

Alanın çevresinde oturan ve çöp yığınlarından rahatsız olan duyarlı vatandaşlarımız gazetemiz Watsapp İhbar Hattına alanın fotoğraflarını göndermişler. Ve duydukları rahatsızlıkları dile getirmişlerdi.

Alanın belediye yetkilileri tarafından temizlendiğini gören çevre sakinleri gazetemiz haber merkezini arayarak, gazetemizin haberine teşekkür ederken, duyarlılık gösteren Kozan Belediyesi Yol Şantiye Ekipleri ve Temizlik İşlerine teşekkür ettiler.

Sizlerde çevrenizde gördüğünüz ve benim için haber dediğiniz. Fotoğraf ve  videoları bizler ile paylaşın haber olsun.