Corona virüsü tedbirleri ile tören gerçekleştirildi

Corona virüsü tedbirleri ile tören gerçekleştirildi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü nedeni ile Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü corona virüsü tedbirlerini alarak anma programı gerçekleştirdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak ve teşkilat mensupları Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak şükranlarını arz ettiler. Törende sosyal mesafeye uyulması ve bütün teşkilat mensuplarının maskeli ve eldivenli olması dikkat çekti. Çelenk koyma törenin de 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Böyle anlamlı bir günde vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz de unutulmadı. Kozan Şehitliğindeki şehitler ziyaret edilerek Kur'an-I Kerim okundu, ardından dua edildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak; “Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıldönümü nedeniyle görevi başında olan bütün meslektaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Şehit olan meslektaşlarımızı rahmetle anarken, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Böylesi zor günlerde polislerimiz sadece huzur ve güvenlik değil, Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da üstün gayret gösteriyorlar. Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.