CÜCENOĞLU 13. AİLE ŞENLİĞİ YAPILDI

CÜCENOĞLU 13. AİLE ŞENLİĞİ YAPILDI

İlçemiz Kozan’ ın köklü ailelerinden olan Cücenoğlu ailesi her yıl geleneksel hale getirdiği etkinlilerinin bu yıl 13.sünü düzenledi.

İlçemiz Kozan’ ın yaylalık mekânlarından biri olan Ferhat Tepesinde düzenlenen Cücenoğlu Aile Şenliği eğlencenin zirve yaptığı bir etkinlik oldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, çevre il ve ilçelerde de yaşayan ailenin fertlerinin de geldiği şenlikte Cücenoğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atıf Kamalı yaptığı açılış konuşmasının ardından başlayan şenlik çeşitli etkinliklerle devam etti.

Öğle yemeği esnasında ara verilen etkinlikler ilizyon gösterileriyle devam etti. Akabinde birçok televizyon proğramında birinci olmuş ve son günlerin gözde isimlerinden olan Şahin Kendirci sahne aldı. Şahin Kendirci’ nin düzenlediği ses yarışmasına katılan yarışmacılar ise izleyenleri âdete gülme krizine soktu. Akabinde çeşitli şarkılar söyleyen Şahin kendirci izleyenlerden büyük ilgi gördü. Daha sonra düzenlenen etkinlik davetlilerin yavaş yavaş dağılmasıyla son buldu.

/resimler/2015-5/21/1518228168355.jpg

/resimler/2015-5/21/1518573479065.jpg