Cücenoğulları İftarda Buluştu

Cücenoğulları İftarda Buluştu

Cücenoğlu sülalesi verilen iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Cücenoğlu sülalesi verilen iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Sosyal ve kültürel faaliyetleri ile aile bütünlüğünü ve birliğini sağlamak için etkinlikler ve programlar düzenlemeye devam eden Cücenoğlu sülalesi düzenledikleri iftar yemeği ile bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Cücenoğulları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen yemeğe sülale mensupları katıldı.

Dernek başkanı Atıf Kamalı verilen iftar yemeği sonrasında, ailenin çok kutsal bir yapı olduğunu ve bu yapıyı korumak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizerek, aile birliğinin önemine vurgu yaptı.

Atıf Kamalı, sülaleye Ramazan ayının sadece aç kalmak olmadığını kötülüklerden, şerden ve buna benzer birçok konudaki alışkanlıklardan uzak kalmak olduğunu, Ramazan ayının paylaşmak ayı olduğunu, Ramazan ayında affetmenin, kardeşliğin, birliğin önemine vurgu yaptı.

?Ailedeki birliğin güçlü olması demek, milletlerin ve devletleri güçlü olması demektir? diyen Kamalı, böyle sülalelerin her zaman bir arada ve birlik içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

Cücenenoğlu Sülalesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atıf Kamalı, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün egemenliğine sahip çıkılması gerektiğini de dikkat çekti.

Kamalı konuşmasının sonunda, Ramazan ayı münasebetiyle düzenledikleri iftar yemeğine katılarak birlik ve beraberliklerini perçinleştiren tüm sülale mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerle sülalenin birarada olmasının devamlılığı için çalışmaların ve faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

/resimler/2018-6/12/1353534147344.jpg