Anahtar Kelimeler: DAĞLI NOKTAYI KOYDU

DAĞLI SON NOKTAYI KOYDU

DAĞLI SON NOKTAYI KOYDU

Kozan Ticaret Odası öncülüğünde sivil toplum örgütü ve basın mensupları ile istişare toplantısında konuşan Ak Parti Milletvekili Tamer Dağlı ? Teşkilat ile bir sorunum veya problemim yok ? dedi.

1 Kasım erken seçimlerinin ardından milletvekili seçilen hemşerimiz Tamer Dağlı´ın Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatını görevden aldıracağı bir çok basın kuruluşunda haber konusu olmuş idi. Düzenlediği istişare toplantısında konuşan Dağlı ? Teşkilatımla en küçük bir sorunum yok. Ben küçük işlerin peşinde koşmam, teşkilatımız görevinin başında? sözleri ile kamuoyundaki tartışmalara son noktayı koydu.

Basın ve Sivil Toplum Örgütleri İle Buluştu

Basın mensupları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile istişare toplantısı düzenleyen Milletvekili Tamer Dağlı, ilçenin sorun ve problemlerini masaya yatırarak, ilçe için gereken hizmetlerin süreçleri hakkında bilgi verdi. Dağlı, yaptığı açıklamada Kozan -Adana arası duble yolun sıcak asfalt ile yapılacağı müjdesini kamuoyu ile paylaştı.

Adana -Kozan Duble Yolu Sıcak Asfaltla Buluşacak

 Dağlı ? sözlerime ilk olarak bir müjde ile başlamak istiyorum. Kozan -Adana duble yolu sıcak asfalt ile kaplanacak. Bunun ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma İmamoğlu İlçesine sıcak asfalt şantiyesi kurma çalışmalarına başladı. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde sıcak asfalt dökümüne başlanacak. 68 km.lik yolumuzun tamamı sıcak asfalt ile buluşmasının ardından otoban gibi bir yolda seyahat etmeye başlayacağız.  Bu yolun inşasında çalışacak olan işçilerde bizim bölgemizin insanları olacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.? Dedi.

İş Takibi İçin Değil Halka Hizmet İçin Vekilim

Öte yandan ilçedeki diğer gelişmelere de değinen Dağlı sözlerine şu şekilde devam etti. ? ilçemize Kozgeb şubesini açtık. Aile ve sosyal politikalar bakanlığının ilçe temsilciliği de kuruldu. Bunun dışında Kozan İşletme Fakültesi hizmet binası çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizler kişilerin işlerini takip etmek üzere milletvekili seçilmedik. Bizler milletin hizmeti için bu koltuklarda oturuyoruz?

Benim Ağzımdan Duymadığınız Hiçbir Şeye İnanmayın

Sözleri ile konuşmasına devam eden Dağlı´ya bir gazetecinin Kozan İlçe Teşkilatı başta olmak üzere Adana iline bağlı bir çok ilçenin görevden alınması yönünde şahsının mücadele ettiği haberlerinin bazı basın kuruluşlarında haberler konusu yapılması ile ilgili soru üzerine ise ? benim alanım değil. Benim ağzımdan böyle bir şey dudunuz mu? benim ağzımdan duymadığınız, hiçbir söze inanmayın. Bunu söyleyen babam olsa bile inanmayın. Bu işlerin adresi ben değilim. Bu işlerin adresi teşkilatlar ile ilgili parti yöneticilerimizdir. 3 aydan buyana il başkanının da görevden alınacağı söylentileri dilden dile dolaşıyor. Hani alındımı benim hiçbir teşkilatımız ile bir problemim yok. Bakın ilçe başkanım yanımda hiçbir zaman böyle işlere girmedim. Girmemde bu tip dedikodulara kimse itibar etmesin? diyerek sözlerini tamamlayan Dağlı, daha sonra basın mensuplarından gelen güncel soruları değerlendirdiği istişare toplantısı karşılıklı diyalogların gerçekleştirmesi ile sona erdi.