Anahtar Kelimeler: Demirovic takımdan ayrıldı

Demirovic takımdan ayrıldı

Demirovic takımdan ayrıldı

Kozan Belediyespor´un teknik direktörü Mesut Demiroviç, 2. kez Kozan Belediyespor´dan ayrıldı.

Kozan Belediyespor´un teknik direktörü Mesut Demiroviç,  2. kez Kozan Belediyespor´dan ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada; karşılıklı olarak anlaşıldığı ve teknik direktör Mesut Demiroviç´in takımdan ayrıldığı bildirildi.

Mesut Demiroviç, Kozan Belediyespor´a 2018/2019 sezonu başlangıcında yeni yönetim tarafından getirilmişti. Büyük umutlarla getirilen hoca, takımı bugüne kadar getirdi. Ancak son zamanlarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, teknik direktör Mesut Demiroviç´in görevden alındığı iddia ediliyor.

Kozan Belediyespor yönetiminden yapılan açıklamada; ?Takımımız teknik direktörü Mesut Demiroviç ile karşılıklı olarak anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Hocamıza bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz? ifadeleri kullanıldı.

Mesut Demiroviç takımdan neden ayrıldı?

Kozan Belediyespor´un son zamanlarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle, kulüp yönetiminin böyle bir karar aldığı söyleniyor. Kozan Belediyespor´un düşme hattındaki takımlara 5-6 puan yaklaşması durumun ciddiyetini ortaya koyuyor. Kulüp yönetimi alınan sonuçlardan dolayı Demiroviç ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Kozan Belediyespor´un 2018/2019 sezonu için, başarı göstererek play-off oynaması gerektiğinin altı sezon başında çizilmişti. Bugüne kadar alınan sonuçlar, play-off mücadelesinin uzağında kaldı. Play-off mücadelesi veren Tire 1922 spor ile puan farkı 10´a yükseldi. Şampiyon ile puan farkı 20´ye yükseldi. Yönetimin böyle bir karar alması kafalarda dolaşan ?takımın başarısızlığının  sebebi Demiroviç mi?? sorusunu akla getiriyor. Yeni teknik direktör arayışının ise önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

Kozan Belediyespor teknik direktörü Mesut Demiroviç, geçtiğimiz yıllarda da çalışmıştı. Takımdan ayrılan Mesut Demiroviç, sezon başında yeni yönetimi devralan kadro tarafından takımın başına getirilmişti.