Depremzedeler için 3 günlük gelirini Gürçam’a teslim etti

Depremzedeler için  3 günlük gelirini Gürçam’a teslim etti

Berber dükkanında elde ettiği 3 günlük geliri, Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere ulaştırılması için Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a teslim eden berber Ramazan Karaca, “Keşke elimizden daha fazla bir şey gelseydi” dedi.

Kozan'da 24 yıldan bu yana berberlik mesleği ile uğraşan Ramazan Karaca, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerden dolayı mağdur olan vatandaşlara dükkanda elde ettiği 3 günlük geliri gönderdi. Ramazan Karaca, dükkanın 3 günlük hasılatını Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a teslim etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “Ramazan kardeşimize göstermiş olduğu bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Elazığ ve Malatya'ya Türkiye'nin dört bir tarafından yardımlar ulaştı. Bu kapsamda, kendi işyerinin hasılatını biriktirerek Elazığ ve Malatya'da ki depremzedelere gönderen Ramazan kardeşimize ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Karaca; “Ben ve çalışma arkadaşlarımla birlikte bu kararı aldığımızda gerçekten çok mutlu olduk. Başta bu yardımda emeği geçen değerli müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yardımın ulaşmasında bizlere destek olan Sayın Kozan Kaymakamı Kozan Kaymakamı’mız Sayın Şafak Gürçam’a da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah, yapacağımız yardımlar ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa ihtiyacını karşılar” dedi.