DEPREMZEDELERE KİŞİSEL BAKIM DESTEĞİ

DEPREMZEDELERE KİŞİSEL BAKIM DESTEĞİ

Deprem bölgesinden Kozan'a gelen depremzedelerin kişisel bakımları Kozanlı gönüllü berber ve kuaförler tarafından gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremin ardından evleri yıkılan veya hasar gören depremzedelerden bazıları Kozan'a yerleştiler. KYK yurdunda kalan depremzedelerin kişisel bakımları Kozanlı gönüllü berberler tarafından gerçekleştirildi.

Kozan Berberler ve Kuaförler Odası'na kayıtlı gönüllü berberler ve kuaförler depremzedelerin saç sakal tıraşlarını gerçekleştirdiler.

Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın; "Büyük bir felaket yaşadık. Devlet millet el ele olma zamanı. Biz de, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası olarak, Kozan’ımıza deprem bölgesinden gelen depremzedelerin kişisel bakımlarını gönüllü olarak üstlenmek istedik. Allah'ım böyle bir Allah'ım böyle bir felaket bir daha yaşatmasın. Şimdi millet olarak kolları sıvama zamanı ve yaraları kapatma zamanı. Bu organizasyonda emeği geçen bütün oda üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Depremzedelerde büyük bir felaket yaşadıklarını, gönüllü ve yardımsever berber ve kuaförlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.