Anahtar Kelimeler: Devecioğlu yolculuğuna uğurlandı

Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kozan'ın sevilen ve önde gelen avukatlarından Murat Devecioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Düzenlenen cenaze töreninin ardından Avukat Murat Devecioğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kozan’da uzun yıllar avukatlık görevini yapan Murat Devecioğlu bir süredir avukatlık görevine Ankara'da yürütüyordu. Amansız bir hastalığa yakalanan Murat Devecioğlu hastalıkla bir süredir mücadele ediyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 52 yaşındaki Avukat Murat Devecioğlu tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede Salı günü hayatını kaybetti.

Evli biri Hukuk Fakültesi’nde okuyan iki çocuk babası olan Murat Devecioğlu’nun sevenleri ölüm haberini aldığında gözyaşlarına hakim olamadı. Ankara'dan Kozan'a getirilen cenazesi Cumhuriyet Mahallesi İlay Sokak'taki evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından Kozan Mezarlığı’na getirilen Avukat Murat Devecioğlu’nun cenazesi sevenlerinin ve sevdiklerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan helalliğin aldığından cenaze namazı kılındı. Okunan dualarla gözyaşları arasında Kozan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanan Avukat Murat Devecioğlu’nu arkadaşları, sevdikleri, dostları ve Kozanlılar yalnız bırakmadılar.

Avukat Murat Devecioğlu Kozan Ekspres Gazetesi’nin de bu günlere gelmesinde büyük emekleri olmuş bir kişidir. Gazetenin kurulduğu günden bu yana hukuk danışmanlığını yürüten Avukat Murat Devecioğlu’nun ölümü Kozan Ekspres Gazetesi ailesini de derinden üzmüştür.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak 52 yaşında hayatını kaybeden Avukat Murat Devecioğlu'na Allah'tan rahmet, geride kalan kederli ailesine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.