Anahtar Kelimeler: Devletin Şefkat Sahada!

Devletin Şefkat Eli Sahada!

Devletin Şefkat Eli Sahada!

Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hasan Boz, Erciyes Medya’ya gerçekleştirdiği ziyarette devletin sosyal hizmetler alanındaki önemli rolünü vurgulayan açıklamalarda bulundu.

Özellikle kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engelliler için sunulan aracılık hizmetlerinin yanı sıra korunma altına alınması gereken kişilerin tespit süreçlerine de değindi.

Acil durumlarda koruma kararları alınması, çocukların korunma altına alınması, ailelerin ve çocukların ekonomik ve sosyal haklarının sağlanması, engelli bireylere aile desteği gibi konular üzerinde duran Hasan Boz, devletin şefkat kurumu olarak sahada nasıl hizmet verdiklerini anlattı.

Ayrıca, şehit aileleri, gaziler ve engelliler için devletin ve kurumun yapılanmaları hakkında bilgi veren Boz, önümüzdeki dönemde Saimbeyli’de açılacak olan sosyal hizmet merkeziyle ilgili de planları paylaştı.

Erciyes Medya Grubu sahibi Hüseyin Erciyes, Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve personellerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.