Anahtar Kelimeler: Dikkatsizlik kazaya sebep

Dikkatsizlik kazaya sebep oldu

Dikkatsizlik kazaya sebep oldu

Üzerinde sürücüsü olmayan bir sepetli motosiklet bir restaurant kuryesinin kullandığı motosiklete çarptı, kazada kurye hafif olarak yaralandı.

Kaza, Irmak Caddesi ile Gazi Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; bir restorantta kurye olarak çalışan Hacı K. isimli kişi işyerine ait motosiklet ile sipariş götürdüğü esnada Gazi Sokak’tan üzerinde sürücüsü olmayan sepetli motosikletin üzerine geldiğini gördü. Kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Sepetli motosiklet kuryenin kullandığı motosiklete çarptı. Ayağından ve kolundan hafif olarak yaralanan kurye o esnada oradan geçmekte olan 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sepetli motosikletin ise sürücünün dikkatsizliği sonucu emniyetli bir şekilde park edilmediğinden dolayı kendi kendine hareket ettiği ve yokuştan dolayı hızlandığı belirtiliyor. Sepetli motosikletin kime ait olduğu şimdilik bilinmezken, polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kuryenin yaşanan kazadan dolayı sepetli motosiklet sürücüsünden şikayetçi olduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili olarak incelemesi sürüyor.