Anahtar Kelimeler: Diliçıkık gönderildi

Diliçıkık gönderildi

Diliçıkık gönderildi

Kozanspor teknik direktörlüğünde görev yapan Mustafa Diliçıkık’ın Kozanspor ile ilişiğinin kesildiği bildirildi.

TFF 3. Lig 2. Grup’da mücadele eden Kozanspor’a yeni yönetim değiştikten sonra gelerek göreve başlayan Mustafa Diliçıkık 17 haftanın sonunda yönetimin aldığı kararla takımdan ayrıldı. Kozanspor’daki kötü gidişatın sebebi, teknik heyet olarak biliniyordu. Bundan dolayı da gözler teknik direktör Mustafa Diliçıkık ve ekibindeydi.

2019-2020 sezonun ilk devrenin son maçında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından bardaktaki su taşlı. Taraftarlar hem tribünden, hem de kulüp binası önünden “Hoca istifa” çağrısında bulundu.

Kozanspor sayfasından yaşanan olay son dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Kozanspor Facebook sayfasından yapılan açıklamada; “Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında teknik direktör ve ekibi ile yolların ayrıldığı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yusuf Sağlam; “Mustafa hocamıza bugüne kadarki hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyoruz. Yönetimden aldığımız yetki ile en kısa zamanda yeni direktörümüzle anlaşıp takımımıza sahip çıkacağız” denildi.

Mustafa Diliçıkık mayıs ayı sonunda yapılan olağan kongrenin ardından yeniden yapılanan Kozanspor’un başına getirilmişti.