DOKTOR ENVER TUNCER KLİNİĞİ VE SAĞLIK KABİNİ AÇILDI

DOKTOR ENVER TUNCER KLİNİĞİ VE SAĞLIK KABİNİ AÇILDI

Kozan'da Doktor Enver Tuncer ve Fırat Akgedik'in öncülüğünde düzenlenen görkemli açılış töreniyle Tuncer Sağlık Kabini ve Özel Muayenehanesi hizmete girdi.

Uzun yıllar Kalepark Hastanesi'nde görev yapan Doktor Enver Tuncer, Hacımirzalı Mahallesi’nde kendi kliniğini açarak Kozan'a yeni bir sağlık hizmeti kazandırdı. Açılış törenine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve birçok davetli katıldı.

 

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Doktor Enver Tuncer, sağlık hizmetlerinde yaşanan açığı kapatmak amacıyla Enver Tuncer Kliniği'ni kurduklarını belirtti. Kliniğin özellikle serum, iğne, pansuman ve evde sağlık hizmetleri gibi çeşitli hizmetler sunacağını ve uzun süreli bir hizmet amacı güttüklerini vurguladı. Doktor Enver Tuncer, Kozan halkının desteğiyle daha da büyüyeceklerini ve insanlara daha kaliteli hizmetler sunacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

Tuncer Sağlık Kabini, sabah saat 8 ile gece saat 11 arasında hizmet vermektedir. Ancak cep telefonları aracılığıyla 7/24 iletişime geçilebilmektedir. Kabinde sürekli bir doktor ve bir hemşirenin bulunduğu bilgisini paylaşan Doktor Enver Tuncer, Kozan halkının kendilerine olan sevgisine teşekkür etti ve imkanları dahilinde insanların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını dile getirdi. Uzmanlık gerektiren durumlarda ilgili uzmanlara yönlendirme yapıldığını belirtti.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, açılışta bir konuşma yaparak bu işletmenin Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı olmasını temenni etti. Yaklaşık 20 yıldır doktorluk yapan Enver Tuncer ve ortağı Fırat Akgedik, gelen misafirlere klinik hakkında bilgi verdiler ve açılışa katılanlarla yakından ilgilendiler.

 

Erciyes Medya Ailesi olarak Doktor Enver Tuncer ve Fırat Akgedik'e başarılar diliyoruz, bu önemli sağlık girişiminin Kozan ve halkı için faydalı olmasını umuyoruz.