Anahtar Kelimeler: Düğün yolunda kaza yaralı

Düğün yolunda kaza 1 ölü 3 yaralı

Düğün yolunda kaza 1 ölü 3 yaralı

Kozan -Kadirli Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

K.ekspres-Elde edinilen bilgiye göre Kozan istikametinden Kadirli istikametine seyir eden Erdal Büyüktolu yönetimindeki 07 GAF 70 plakalı kamyonet ile Kadirli istikametinden gelen Kamil Çam yönetimindeki 46 N 0473 plakalı oto kafa kafaya çarpıştı.

Yol sınırlarına uyulmaması nedeni ile gerçekleşen kazada otomobil sürücüsü Kamil Çam olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonetin içerisinde bulunan sürücü Erdal Büyüktolu ile Nakşiye ve İbrahim Fidancı´da yaralandı. Yaralılar Kadirli ve Kozan Devlet Hastaneleri acil servislerine kaldırıldı. Kazada yaralanan Nakşiye Fidancı Kozan Devlet Hastanesine getirilirken, Erdal Büyüktolu ile İbrahim Fidancı Kadirli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldılar.

Olay yerinde jandarma ekipleri geniş çapta araştırma ve inceleme başlatırken, kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün cenazesi Kozan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yaralılar Kozan ve Kadirli Devlet Hastanelerindeki tedavilerinin devam ettiği de öğrenildi.

Öte yandan kamyonetin içerisinde bulunanların Kadirli de bir yakınlarının düğününde gelin arabası olacağından dolayı aracı süslettikleri de öğrenildi. 

 /resimler/2016-10/29/1457507082531.jpg