Anahtar Kelimeler: Düşme potasından çıkamadık

Düşme potasından çıkamadık

Düşme potasından çıkamadık

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kozanspor son dakikada yediği penaltı golü ile kendi evinde 3-2 mağlup oldu.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kozanspor bu hafta kendi evinde Adıyaman 1954 Spor’u konuk etti. Dün 15.00’da İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Murat Türkoğlu yönetti.

Maçın 13. dakikasında Kozanspor Ahmet Çelik’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sadece 2 dakika sonra rakip oyuncu Ahmet Teker beraberliği sağladı. Maçın 32. dakikasında Adıyaman Ahmet Teker’in 2. golüyle 2-1 öne geçti. ilk yarı deplasman ekibin 2-1’lik galibiyeti ile tamamlanırken, 64 dakikada Muzaffer Özcanlı Kozanspor’un beraberlik golünü attı. 90 artıda Adıyaman 1954 Spor’un Cafer Can Aksu’nun kullandığı penaltı atışı ile durum 3-2 oldu.  Maçta başka gol sesi çıkmayınca Kozanspor sahadan puansız ayrıldı.

Alınan bu sonuçla beraber Kozanspor 29 puanda kaldı. Kozanspor’da Oğuzhan Gençer, Cengizhan Çelik sarı kart gören oyuncular olurken, Selim Şahin, İlyas Ekiz, Fatih Gürgen ve Cafercan Aksu Adıyaman’da sarı kart gören oyuncular oldu.

Alınan 3-2’lik mağlubiyet ile birlikte Kozanspor düşme potasındaki yerini de korumuş oldu. 7 Nisan 2021 günü Kozanspor deplasmanda Silivrispor’un konuğu  olacak.