Edem Pastanesi yeni yüzüyle hizmette

Edem Pastanesi yeni yüzüyle hizmette

Edem Pastanesi´nin işletmeciliğini devralan Yusuf Baysal Cami İmam Hatibi Mehmet Eroğlu´nun oğlu Sefa Eroğlu Edem Pastanesi´nin yeni yüzü ile vatandaşlara hizmet vereceğini belirterek açılış merasimi gerçekleştirdi.

Işletmeciliğini Yusuf Baysal Cami İmam Hatibi Mehmet Eroğlu´nun oğlu Sefa Eroğlu´nun yapacağı Edem Pastanesi´nin açılışı Kaymakam Şafak Gürçam´nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışa, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan İlçe Müftüsü Celil Karaca, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, İş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış programında ilk olarak Kuranı Kerim okunarak dua edildi. Kozan İlçe Müftüsü Celil Karaca, yeni yüzü ile hizmet vermeye devam eden Edem Pastanesi için hayırlara vesile olması açısından dua etti.

Açılışta, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul bir konuşma gerçekleştirdi. Süleyman Şenoğul, yeni yüzüyle yeni kimliği ile hizmet vermeye devam edecek olan Edem Pastanesi´nin sahibi Sefa Eroğlu´na bol kazançlar diledi.

Oğlunun açtığı işletme ile ilgili olarak açılışta kısa bir konuşma yapan Yusuf Baysal Cami İmamı İmam Hatibi Mehmet Eroğlu; ?Davetimize icabet ettiğiniz için oğlum adına teşekkür ederim. Biz, din görevlilerinde bir anlayış vardır. Camilere gelenler Allah´ın misafirleridir. Biz onlara hizmet ettik. Bu iş yerinin İşletmesini oğlum Sefa Eroğlu devraldı. Buraya gelenler de bizlerin misafirleridir. Burada yepyeni bir anlayışla çok güzel hizmet alacaksınız? diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki davetliler, yeni yüzüyle hizmet vermeye devam edecek olan Edem Pastanesi´ni gezerek Sefa Eroğlu´ndan bilgi aldılar.

Yaklaşık 25 personeli ile sabah 6´dan gece 12´ye kadar hizmet verecek olan Edem Pastanesi´nde her türlü tatlı ve pasta çeşitlerinin yanı sıra, sıcak ve soğuk içeceklerde bulunabilecek.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak işletmeciliğini devralan Edem Pastanesi sahibi Sefa Eroğlu´na yeni İşinde başarılar diliyor, bol kazançlar elde etmesini temenni ediyoruz.

/resimler/2019-5/6/1629430158239.jpg