Anahtar Kelimeler: Eğitim camiasının kaybı

Eğitim camiasının acı kaybı

Eğitim camiasının acı kaybı

Kozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ünsal Işık geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilgisi öğretmenlerinden 64 yaşındaki Ünsal Işık geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aslen, Fekeli olan Ünsal Işık 1986 yılında öğretmenlik hayatına başladı. 33,5 yıllık öğretmenlik hayatına devam ederken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybedince, öğrencileri ve sevdikleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğretmen Ünsal Işık, 1986 yılında göreve başladı. Sırasıyla Erzurum-Horasan, Tortum, Hatay Yayladağ, Niğde merkez, 1996 yılından sonra da Kozan'da öğretmenlik yapmaya devam etti.

Hayatını kaybeden öğretmen Ünsal Işık için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine öğretmen arkadaşlarının yanı sıra, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ile Milli Eğitim çalışanları da katıldı.

Alınan helallik ile birlikte kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Ünsal öğretmen son yolculuğuna uğurlandı. O’nun hayatını kaybetmesi ders verdiği ve bugüne kadar eğitim-öğretim verdiği öğrencilerini de derinden üzdü.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak hayatını kaybeden öğretmen Ünsal Işık’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.