Anahtar Kelimeler: derslikerin açılışı  yapıldı

Ek derslikerin açılışı  yapıldı

Ek derslikerin açılışı  yapıldı

Güneri Mahallesi'nde bulunan Şehit Ali Bulduk İlkokulu'nda ek 2 dersliğin açılışı Kozan kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş’inde katılımı ile gerçekleştirildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Şehit Ali Bulduk İlkokulu ek sınıflarındaki çalışmalar tamamlandı. Koronavirüs salgınının yaşandığı şu günlerde öğrencilerin daha az öğrencili sınıflarda eğitim ve öğretim alabilmesi için ek dersliklere ihtiyaç olduğu, bundan dolayı da çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Ek-2 dersliğin okuldaki öğrencilerin eğitim ve öğretimi açısından çok önemli olduğu vurgulanırken, Kozan kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, şube müdürleri, öğretmenler, okul idarecileri ve öğrencilerle birlikte ek dersliklerin açılışını gerçekleştirdiler.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, ek dersliklerde incelemelerde bulunurken minik öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Öğrencilere gelecekte “ne olacaksınız?” sorusunu soran Kaymakamı Şafak Gürçam, öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Okula açılan yeni iki dersliğin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, öğretmenlerle de bir süre sohbet gerçekleştirdi.