EKSPRES KOZAN İŞ DÜNYASI REHBERİ GELİYOR

EKSPRES KOZAN İŞ DÜNYASI REHBERİ GELİYOR

Gazetemiz idaresi tarafından yıllardan bu yana büyük bir eksik olarak gürünen Ekspres Kozan İş Dünyası Rehberi yayınlanacak.

Uzun yıllardan bu yana eksikliği hissedilen Kozan İş Dünyası Rehberini kısa bir zaman dilimi içerisinde gazetemiz ve Kozan Ticaret Odası işbirliği ile Kozan iş dünyasına kazandırmayı hedefliyor.

İçerisinde Kozan da faaliyetlerini sürdüren işletmelerin iş, cep telefonları ve internet adreslerinin bulunduğu telefon rehberi çalışmalarına başlandı.

Hayata geçirilecek proje ile ilgili konuşan gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes ? Uzun bir zamandan bu yana bu tip bir çalışma yapılmaması ve esnaflarımızdan gelen talepler üzerine gazete olarak Ekspres Kozan İş Dünyası Rehberini çıkartma kararı aldık. Rehberimizin içerisinde ilçemizde bulunan iş yerlerinin telefon numaralarının yanısıra dileyen esnaflarımızın cep telefonlarının bulunduğu ve teknolojik gelişmeler ile ihtiyaç duyulan internet sitelerin  adresleri bulunan bir rehber hazırlamak için çalışmalarımıza başladık. Bu projeye başlamadan önce çok sayıda esnafımız ile anket çalışması yaptık. Ve çıkaracağımız rehbere ihtiyaç duyulduğu kanısına varmamızla birlikte bu fikrimizi Kozan Ticaret Odası Başkanı Sayın Mustafa Kandemir ile paylaştık. Kandemir böyle bir çalışmanın gerek üyeleri acısından gerekse esnaflar açısından çok fayda sağlayacak bir proje olduklarını ifade ettiler. Ve projemize destek verdiler. Bizlerde çalışmalarımıza Kozan Ticaret Odası proje destekçisi olmalarını talep ettik. Ve kendileri kabul ettiler. Ve çalışmalarımıza fiili olarak başladık. Önümüzdeki günlerde görevli arkadaşlarmızı işletmelerinizi ziyaret ederek, numara toplama işlemlerini gerçekleştirecekler. Rehberin içerisinde esnaflarımızın iletişim bilgilerine ücretsiz olarak yer verilecek. Rehberimizi kitap boyu ebatlarında 3 ay gibi bir süre içerisinde yayınlanacak? dedi.

Rehber projesine destek veren Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ise yaptığı açıklamada iş dünyası rehberinin üyelerine ve esnaflara büyük katkı sağlayacığını ifade ederek şu şekilde konuştu.? Hüseyin bey ve Kozan Ekspres Gazetesi öncelikle odamızın üyesidir. Yıllardan bu yana iş dünyasında büyük bir eksik olan ve ihtiyaç duyulan bir rehber hazırlamak istedikleri fikrini bizler ile paylaştılar. Bizlerde iş rehberinin esnaflarımızın işlerini kolaylaştıracağına inandığımızdan dolayı manevi olarak projeye destek verdik. Kozan Ekspres Gazetesinin bu çalışmadan yüzünün akı ile çıkacağından bir şüphemiz yok. Ekspres Kozan İş Dünyası Rehberi şimdiden tüm üyelerimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Rehber çalışmalarımız esnasında iş yerlerine gelen ve yakalarında görevli kartı olan kişilere esnaflarımızın dikkate alarak gerekli iletişim bilgilerini tam olarak paylaşmalarını arzu ettiğimizi ifade etmek isteriz.