El Emeği Göz Nuru Ürünler İçin Teşhir Salonu Açıldı

El Emeği Göz Nuru Ürünler İçin Teşhir Salonu Açıldı

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslarda, el emeği göz nuru ürünler hizmete giren teşhir salonunda halka açıldı.

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslarda, el emeği göz nuru ürünler hizmete giren teşhir salonunda halka açıldı.

Aşağı Çarşı Büyük Cami civarında açılan teşhir salonunun açılışına yüzlerce vatandaşın yanı sıra Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, kurum müdürleri, daire amirleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde, Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Mehteran Takımı bir gösteri sundu.  Vatandaşlar Mehteran Takımı´nın gösterisini meraklı gözlerle izledi.

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut bir açılış konuşması yaptı;

?Meslek kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünlerimizin siz değerli hemşerilerimize ve ilçemize gelecek misafirlere hizmet vereceği teşhir ürün mağazamızın açılışına hoş geldiniz.  Bu teşhir salonunda sadece kursiyerlerimizin ürünleri değil, vatandaşlarımızın evlerinde kendi imkânlarıyla ürettiği ekonomik bir değere dönüştürülemeyen üreticilerimizin de ürünlerine yer vereceğiz.  Böylelikle hayatlarında hiç para kazanamamış, ekonomik olarak birilerine bağımlı olarak yaşayan vatandaşlarımızın hem kendi ayakları üzerinde durabilmelerine hem de aile ekonomilerine katkıda bulunmalarını yardımcı olmaya çalışacağız.  Teşhir salonumuzun açılması için bize cesaret veren desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam´a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk Sönmez´e, bu iş yerini ücretsiz olarak kurumumuza tahsis eden Memur-sen Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Umut Gül´e, açılışımıza gelerek bizleri onure eden herkese teşekkür ediyorum?

Teşhir salonunun açılışında, Kuran-ı Kerim okunarak ardından da dua edildi.

Açılışı, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, MHP ilçe Başkanı Nihat Atlı ve beraberindeki heyet birlikte yaptılar.

Kurdele kesiminden sonra açılış programına katılanlar teşhir  mağazasını gezdiler. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´da 300 ürünün yer aldığı teşhir salonunu gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

 

/resimler/2018-3/28/1520256449276.jpg/resimler/2018-3/28/1521199106567.jpg/resimler/2018-3/28/1522037701494.jpg