Elektrik kesintilerine Kaymakamlıktan açıklama geldi

Elektrik kesintilerine Kaymakamlıktan açıklama geldi

Feke’de yaşanan yoğun kar yağışından dolayı elektrik verilemeyen mahalleler ile ilgili olarak Kaymakamlık açıklama yaptı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; “Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı mahallelerde kısmen, bazı mahallelerde tamamen elektrik kesinti

Merkez ve kırsal mahallelerinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı mahallelerde bir süredir elektrik kesintisi yaşanıyor. Yaşanan elektrik kesintisinden dolayı sosyal medya üzerinden yetkililer eleştiriliyor. Feke Kaymakamlığı konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden açıklama yaparak konu hakkında bilgi verdi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği üzere ilçemizde yaşanan yoğun kar yağışları neticesinde gerek ana enerji hatları gerekse tali enerji hatlarında çok büyük tahribatlar yaşanmış olup bu durum bazı mahallelerimizde kısmen, bazı mahallelerimizde ise tamamında enerji kesintilerine sebebiyet vermiştir. İlk etapta enerji kesintilerine sebebiyet veren tahribatlar, geçirdiğimiz süreç içerinde bölüm bölüm giderilmiş ve çoğu mahallelerimiz tekrar enerjilendirilmiştir.

TEDAŞ ekipleri sahada 80 personel, 21 araç ve 4 iş makinesi ile yoğun çalışmalarına devam etmekte olup yapılan çalışmalar Kaymakamlığımızca da günlük olarak takip edilmektedir. TEDAŞ yetkililerimiz ve saha personeli ile yapılan görüşmeler neticesinde tahribatların kısım kısım giderilerek bölge bazında mahallelerimize enerji verilmeye devam edileceği ve mümkün olan en kısa süre içerisinde ise mahallelerimizin tamamına enerji verilebileceği bilgisi, vatandaşlarımıza duyrulur”