Anahtar Kelimeler: Emektarlar Araya Geldi

Emektarlar Bir Araya Geldi

Emektarlar Bir Araya Geldi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde Kozanspor´a emek vermiş futbolcu, yönetici, taraftar ve halen Kozanspor´da oynayanlar bir araya geldi. Gösteri müsabakası yaptı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde Kozanspor´a emek vermiş futbolcu, yönetici, taraftar ve halen Kozanspor´da oynayanlar bir araya geldi. Gösteri müsabakası yaptı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, İsmet Atlı Şehir Stadyumu´nda Veteranlar futbol müsabakası yaptı. Aynı zamanda 13 Ekim 1997 yılında, Kozanspor takım otobüsünün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden efsane Başkan Sami Açıkgöz anısına bir dizi etkinlik düzenlendi.

İsmet Atlı Şehir Stadyumu´nda düzenlenen etkinliğe Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, efsane Başkan Sami Açıkgöz´ün kızı Almıla Açıkgöz ve Kozanspor´a emek vermiş spor sevenler katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, 13 Ekim 1997 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Kozan Belediyespor´un efsane başkanı rahmetli Sami Açıkgöz´ün kızı Almıla Açıkgöz´e günün anısına çiçek takdim etti. Gültekin ayrıca, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´a da çiçek takdim etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

?Buraya gelerek bizleri onurlandıran efsane başkanımız Sami Açıkgöz´ün değerli kızına da çok çok teşekkür ediyorum. Amatör Spor Haftası´nın bizlere gelecek dönemlerde kaynaşma adına birliktelik oluşturması, Kozan´ımıza hizmet etmiş, Kozanspor takımında oynamış yönetici, sporcu, sporseverler bir araya geldik. Bu arkadaşlarımızla birlikte gösteri maçı yaptık. Gönlümüzün başkanı Sami Açıkgöz ağabeyimizi de burada anmak istedik? dedi.

Almıla Açıkgöz ise, babası ile gurur duyduğunu, yıllar geçse de babasını anmak için bir araya gelen bütün sporseverlere ve Kozanlılara ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar karşılaşmasından ve bir araya gelinmesinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, bugüne kadar Kozanspor´a destek olmuş ve olmaya devam eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Ayrıca Kozanspor´un efsane Başkanı Sami Açıkgöz´ü de rahmetle ve minnetle yad etti.

Veteranlar futbol müsabakası başlamadan önce toplu fotoğraf çekildi. Sami Açıkgöz anısına, ?Efsane başkanımız Sami Açıkgöz´ü vefatının 21. yılında rahmetle anıyoruz? pankartı açıldı.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından veteranlar sahaya çıkarak gösteri maçı yaptılar. Futbol müsabakası karşılıklı gollerle renkli bir şekilde tamamlandı.