EMİNE ALTINTAŞ, BÖLGEYE KATKI SAĞLAMAK İÇİN GÖREVE HAZIR!

EMİNE ALTINTAŞ, BÖLGEYE KATKI SAĞLAMAK İÇİN GÖREVE HAZIR!

Adana'nın 15 ilçesinden 4'üne Bölge Temsilcisi seçilen Dr. Emine Altıntaş, bölgenin tarihi, doğal ve turizm güzelliklerini tanıtmak için harekete geçti.

Altıntaş, Adana merkezli kurulan ATAK-DER Kozan Feke Saimbeyli ve Tufanbeyli Bölge Temsilcisi olarak bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmayı ve kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Festivaller, turlar ve şenlikler düzenleyerek bölgenin tanıtımını yapacak ve yöresel ürünlere pazar oluşturarak bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

Güçlü Akademik Birikim ve Tecrübe

Maliye Muhasebe mezunu olan Altıntaş, Yüksek Lisans ve Doktorasını Yöneticilik üzerine yapmış. 10 yıl Adana, Siirt ve Niğde'de öğretmenlik, 10 yıl özel sektörde yönetici asistanlığı ve yöneticilik yapmış. 10 yıldır da Altıntaş Şirketinin firma sahibi olarak bölgeye hizmet vermektedir.

Başarılı Girişimciliği ve Toplumsal Katkıları

Altıntaş, birçok alanda öncü rol oynamış ve önemli başarılara imza atmış.

Adananın İlk Yetki Belgeli Emlakçısı

Adana Emlakçılar Esnaf Odasının İlk Bölge Temsilcisi

Kozanın İlk Belgeli Kadın Emlakçısı

Kozan’ın Yöresel Ürün İşleyen Kooperatiflerinin İlk Kadın Başkanı

Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Kozanın 200 kalem çeşidi yöresel ürününe pazar oluşturan ilk Kadın Girişimcisi

Feke-Tapan Bölgesinin lavantalarını ilk işleyen, sadece lavantadan 20 kalem ürün çeşidi çıkaran, “TAPAN LAVANTA” Marka Tescilini alan İlk İş İnsanı

Evinden el işi yaparak geçimini sağlayan Kadınların ürünlerine pazar oluşturan ilk Kadın Dernek Başkanıdır.

Bölgeye Katkı Sağlama Hedefi

Dr. Emine Altıntaş, ATAK-DER Kozan Feke Saimbeyli ve Tufanbeyli Bölge Temsilcisi olarak bölgenin kalkınması için önemli projeler üretmeyi ve hayata geçirmeyi hedefliyor. Bölge halkının refahını artırmak ve bölgenin potansiyelini tüm Türkiye'ye tanıtmak için çalışmalarını sürdürecek.